DESIGNURI CREATIVE PENTRU EMAILURI ȘI CAMPANII CARE SĂ ÎȚI SPUNĂ POVESTEA

Marketingul prin e-mail oferă control deplin și îți permite să stabilești contact direct cu clienții

Marketingul prin e-mail continuă să fie una dintre cele mai simple și mai eficiente metode de promovare a afacerilor, de a crea o legătură eficienta cu clienții potențiali și de a stimula loialitatea clienților, indiferent dacă obiectivul tău este să construiești imaginea afacerii sau să crești vânzările.

Acordăm atenție celui mai mic detaliu pentru a asigura o rată de deschidere ridicată a e-mailurilor din cadrul campaniilor de marketing.

Începând cu primul lucru pe care destinatarul îl vede în căsuța de e-mail – subiectul, până la designul e-mailului, fiecare mesaj este personalizat. Știm că până și cele mai mici personalizări, cum ar fi utilizarea numelui clientului, pot avea un impact semnificativ asupra ratelor de deschidere și de click.

Utilizând materialele tale de branding și platforma preferată de e-mail marketing, creăm modele de e-mail care va ajuta afacerea să fie remarcată de către public.

O campanie de e-mail nu se oprește după ce este apăsat butonul de trimitere. Este important să monitorizăm rezultatele, să creăm teste A/B pentru a afla care combinație funcționează cel mai bine și pentru a ajusta fiecare element al e-mailului.

O campanie eficientă de marketing prin e-mail necesită cunoștințe, altfel, s-ar putea să vă treziți să trimiteți e-mailurile la gunoi și să-i enervezi pe potențialii clienți.

Cu experiența noastră, poți evita riscurile și capcanele marketingului prin e-mail care afectează alte afaceri și poți lansa campanii de succes care să genereze o rentabilitate a investiției și creștere comercială.

Conținutul de înaltă calitate, modelele atractive din punct de vedere vizual și o „umanizare” a e-mailurilor, ca și cum ar fi fost special create pentru fiecare abonat în parte, îți vor ajuta afacerea să clădească o relație sănătoasă cu clienții.

Deoarece echipa noastră are o mare experiență în dezvoltarea și implementarea campaniilor de marketing prin e-mail folosind diferite platforme de automatizare a marketingului, suntem capabili să îți dezvoltăm campanii de e-mail folosind platforma ta preferată.