Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza Serviciul nostru.

Ultima actualizare: Octombrie 10, 2021

Introducere

Clarificare
Cuvintele scrise cu majuscule au semnificații definite în condițiile de mai jos. Următoarele definiții vor avea același sens, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții
În scopul acestor Termeni și condiții:

Afiliat înseamnă o entitate care controlează, este controlată de sau este sub control comun cu o parte, unde „control” înseamnă proprietatea a 50% sau mai mult din acțiuni, dobânzi de capital sau alte titluri cu drept de vot pentru alegerea directorilor sau altă autoritate de management.
Țară se referă la România.
Agenția (denumită fie „Compania”, „Agenția”, „Noi” sau „Nostru” în acest Acord) se referă la NOXMEDIA WEB SOLUTIONS S.R.L., Aleea Călinului, 8, Q6D, 49, Oradea, BH 410234.
Dispozitiv înseamnă orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.
Serviciul se referă la site-ul web.
Termenii și Condițiile (denumiți și „Termeni”) înseamnă acești Termeni și condiții care formează întregul acord între Dvs. și Companie cu privire la utilizarea Serviciului.
Serviciul de rețea socială terță parte înseamnă orice servicii sau conținut (inclusiv date, informații, produse sau servicii) furnizate de o terță parte care poate fi afișat, inclus sau pus la dispoziție de către Serviciu.
Website se referă la situl agenției NOXMedia, accesibil la adresa https://noxmedia.ro
Dvs. înseamnă persoana care accesează sau utilizează Serviciul, sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia o astfel de persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.

Confirmare

Aceștia sunt Termenii și Condițiile care reglementează utilizarea acestui Serviciu și acordul care operează între Dvs. și Agenție. Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea Serviciului.

Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni și Condiții. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a acestor Termeni și condiții, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt, de asemenea, condiționate de acceptarea și respectarea Politicii de confidențialitate a Agenției. Politica noastră de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale atunci când utilizați aplicația sau site-ul web și vă spune despre drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care legea vă protejează. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza serviciul nostru.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția Conținutului furnizat de Dvs. sau de alți utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Companiei și a licențiatorilor săi.

Serviciul este protejat de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi ale țării și ale țărilor străine.

Mărcile noastre comerciale și îmbrăcămintea comercială nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al Agenției.

Link-uri către alte website-uri

Serviciul nostru poate conține linkuri către website-uri sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Agenție.

Agenția nu are niciun control asupra și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau servicii terțe. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Agenția nu va fi responsabilă sau directă, indirectă, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii ale terților pe care le vizitați.

Rezilierea

Putem închide sau suspenda accesul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați acești Termeni și condiții.

La încetare, dreptul Dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat.

Declarație de responsabilitate „ca atare”

Serviciul vă este furnizat „CA ATARE” și cu toate posibilele defecțiuni, fără niciun fel de garanție. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, Agenția, în nume propriu și în numele afiliaților săi, a licențiatorilor și furnizorilor de servicii, renunță în mod expres la toate garanțiile, indiferent dacă sunt expres, implicite, statutare sau altfel, cu privire la Serviciul, inclusiv toate garanțiile implicite de comercializare, adecvarea pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare, precum și garanții care pot apărea din cursul tranzacționării, cursului de performanță, utilizare sau practică comercială. Fără a se limita la cele de mai sus, Agenția nu oferă nicio garanție sau angajament și nu face nicio declarație de orice fel că Serviciul va îndeplini cerințele dvs., va obține rezultatele dorite, va fi compatibil sau va funcționa cu orice alt software, aplicații, sisteme sau servicii, va opera fără întrerupere, să îndeplinească orice standard de performanță sau fiabilitate sau să nu aibă erori sau că orice erori sau defecte pot sau vor fi corectate.

Fără a limita cele de mai sus, nici Agenția, nici vreunul dintre furnizorii Agenției nu face nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită: (i) cu privire la funcționarea sau disponibilitatea Serviciului, sau informațiile, conținutul și materialele sau produsele inclus pe acesta; (ii) că Serviciul va fi neîntrerupt sau fără erori; (iii) în ceea ce privește acuratețea, fiabilitatea sau conținutul oricărei informații sau conținut furnizate prin intermediul Serviciului; sau (iv) că Serviciul, serverele sale, conținutul sau e-mailurile trimise de la sau în numele Agenției sunt libere de viruși, scripturi, troieni, viermi, programe malware, timebombs sau alte componente dăunătoare.

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor tipuri de garanții sau limitări ale drepturilor legale aplicabile ale unui consumator, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările de mai sus s-ar putea să nu se aplice pentru Dvs. Dar într-un astfel de caz, excluderile și limitările prevăzute în această secțiune se vor aplica în conformitate cu legislația.

Legea aplicabilă

Legile țării, cu excepția regulilor sale privind conflictele de legi, vor guverna acești Termeni și utilizarea de către Dvs. a Serviciului. Utilizarea Serviciului poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, de stat, naționale sau internaționale.

Rezolvarea litigiilor

Dacă aveți vreo îngrijorare sau dispută cu privire la Serviciu, sunteți de acord să încercați mai întâi să rezolvați diferendul în mod informal, contactând Agenția.

Pentru utilizatorii din Uniunea Europeană (UE)

Dacă sunteți un utilizator din Uniunea Europeană, veți beneficia de orice dispoziții obligatorii ale legislației țării în care vă aflați.

Separabilitate și renunțare

Separabilitate
În cazul în care orice prevedere a acestor Condiții este considerată a fi inaplicabilă sau invalidă, o astfel de prevedere va fi modificată și interpretată pentru a îndeplini obiectivele unei astfel de prevederi în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legislația aplicabilă, iar restul dispozițiilor vor continua în vigoare și efect.

Renunțare
Cu excepția celor prevăzute în prezentul document, neexercitarea unui drept sau necesitatea îndeplinirii unei obligații în temeiul prezentelor condiții nu va afecta capacitatea unei părți de a exercita un astfel de drept sau de a solicita o astfel de executare în orice moment ulterior și nici renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare a oricărei încălcări ulterioare.

Interpretarea traducerii

Acești Termeni și Condiții au fost traduși pentru a vă fi puși la dispoziție prin Serviciul nostru. Sunteți de acord că textul original în limba engleză va avea întâietate în cazul unei dispute.

Modificări ale acestor Termeni și Condiții

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este importantă, vom face eforturi pentru a emite o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a termenilor noi.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord cu obligativitatea termenilor revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, în totalitate sau parțial, vă rugăm să nu mai utilizați website-ul, respectiv Serviciul.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni și condiții, ne puteți contacta prin e-mail la [email protected]